Termeni și condiții
Date identificare

Medixcoretraining S.R.L.

Adresa: Bulevardul Iuliu Maniu, nr.13-15, bl.E Sc.B, Etaj 1, Ap.5, Judetul Arad
CUI: 43437603
Tel: 0733077830
Email: info@med10.ro

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului MED10.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului MED10.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. (denumita în continuare [MEDIXCORETRAINING]), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

Med10.ro iti garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul med10 in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor med10, fara acordul prealabil scris al nostru.

S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L., care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului MED10.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. .

Accesul si utilizarea paginii MED10.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe MED10.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii MED10.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul med10.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor MED10.ro

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L.. S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, med10 poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.'

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul med10 va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Astfel, S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele MED10.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului MED10.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea med10.ro în lipsa unor acorduri ulterioare.

Med10 isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun că fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Continutul paginii web Med10.ro a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea Med10.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

Med10 nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicări.

Med10 nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Atunci cand ne transmiti un continut pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, garantezi ca ai toate drepturile asupra continutului si ca, prin folosirea acestui continut, nu cauzezi prejudicii altor persoane.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare si contine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate sa intervina. În prezent exista foarte putine îndrumari cu privire la implementarea GDPR si este posibil ca Autoritatile de Supraveghere sa aiba puncte de vedere diferite fata de cele exprimate. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecata vor interpreta Regulamentul.

MED10.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Pachete si modalitati de plata

Animite functionalitati pe site-ul Med10 sunt disponibile prin pachete virtuale de servicii pe un termen limitat. Astfel, in urma achizitionarii unui pachet, utilizatorul trece la un cont premium "PRO" care adaugă zile de acces. Beneficiile aditionale sunt listate la fiecare pachet ce urmeaza a fi achizitionat.

Med10 își rezervă dreptul de a stabili tarife, de a iniția oferte și de a modifica tarife.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei

Plata serviciilor se efectueaza exclusiv prin credit / debit card Visa sau Mastercard la plasarea comenzii online.

Se plateste per packet care e valabil pe o durată de timp specificata clar in interfata. Nu se presupune nici un abonament lunar.

Preturile prezentate includ TVA (19%).

Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare in general este instant in momentul platii. In cazuri exceptionale poate fi de maxim 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Avand in vedere ca Med10 nu se ocupa cu livrarea unor produse, ci a unor servicii, livrarea acestora ( Livrabilul) se va face prin intermediul platformei, după finalizarea Plății prin unul din mijloacele exprimate pe website.

Politica de refund / returnare bani

Nu se face refund la plati. Datorita naturii serviciului nu se returneaza banii din momentul in care utilizatorul si-a dat acceptul de a cumpara un pachet.
In anumite situatii cand banii sunt blocati si serviciul nu a fost livrat in termen util, plata se poate anula.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. , dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul MED10.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. ; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

S.C. MEDIXCORETRAINING S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.